Tuesday, October 02, 2007

Strikkeveske

Ja, det ordner seg for snille jenter... Har gått og vert misunnelig på alle som har kjøpt seg de kule strikkeveskene fra Living, de finnes i utrolig mange flotte farger. Men jeg er liksom ikke så spretten av meg når det gjelder farger (surprise!!!), så det er liksom ingen av de jeg har falt for. MEN i dag var jeg innom Kremmerhuset på vei hjem fra jobb, og hva finner jeg der? Jepp, en strikkeveske (egentlig en magasinholder, men hvem bryr seg) i svart skinn!!! Kunne ikke vert mer perfekt. De hadde den i to forskjellige størrelser, jeg valgte den minste.
Den er helt perfekt til å ta med seg rundt på strikketreff. Men kjenner allerede at jeg kanskje skulle hatt den største til å være fast stasjonert ved siden av meg i sofaen!


4 comments:

lises said...

Slitan og velkommen etter! Denne var jo kjempetøff. Nydelig voksejakke, jeg holder med deg når det gjelder knappevalg. Mye oppdatering her nå, du har vært flink pike.

kicki said...

Den var jo helt deg den strikkekurven. Og det er vel ikke forseint å kjøpe en som kan stå stand-by ved den deilige sofaen din heller ;-)

Er også enig med deg i knappevalget.

Lene said...

Så det er slikt som er siste skrik, eg må ut og shoppe på laurdag. Får ta ein i mange fargar eg då :) Den der var iallefall veldig stillig :)

Kiwas hobbysider said...

En sånn ønsker jeg meg til jul! *peker og viser til mannen*