Saturday, September 08, 2007

Selbuvottene er ferdig....

Jeg er ferdig med to selbuvotter.... og teorien var at dette skulle bli et parFinn 1 feil:Så da var det bare å rekke opp og begynne på an igjen... Godt det er lenge til jul!!

11 comments:

lise said...

Iik, kunne du ikke "bare" strikket to til? Kult mønster.

kicki said...

Kjempefine votter, Irene!! Enig med Lise, du skulle "bare" ha strikket 2 til. Jeg har nettopp rekt opp hele babyjakken, så jeg vet hvor drit det er. Ha en fin lørdag :-)

Vivi said...

Ånei! Du burde bare ha strikket to til ja! Kjedelig når sånt skjer.
Ha en super helg:-) Vottene var kjempefine forresten.

Merete said...

Å nei! Ikke rekk opp! Strikk to til!
Ellers så var de kjempefine!

Eva said...

DEN feilen har jeg gjort noen ganger selv!Lærer aldri! Seinest på de jeg strikker på. Vel, da har jeg en bitteliten sjangs til kanskje å bli ferdig nogenlunde samtidig som deg? Finfin helg til deg :)

irenetur said...

uff nei...strikke to til, har jo snart brukt et år på det her paret... så trokke det, nei!!!!! Dessuten var den første ikke så fin, bred nede og smal oppe... men men, er godt i gang med nr 2 igjen.

sipusa said...

Gjort det samme selv... imponert over gutsen din altså!!! Jeg...*kremt* la det til side noen år........

Eli said...

He, he gjort det en gang jeg og! Spøk tilside, nydelige votter.

Lena said...

Huff så kjedelig, men det er jo typisk! Fine var de i alle fall, lykke til med å få de ferdig, med tommel på rett side:-)

Bergir said...

Den feilen har jeg også gjort! Sååå irriterende! Men det er bare å rekke opp og strikke på nytt med godt mot! Mønsteret er nydelig synes jeg.

Anonymous said...

HI HI HI - det var jo morsomt da. Jeg rekker aldri opp på tørre møkka, hadde heller strikket to høyrevotter! :-) Ha en fin uke.