Thursday, August 14, 2008

Ny baby i husetJa, for det er nesten slik det blir, når et lite nøste som det her flytter inn i huset. Alt skal utforskes, både høyt og lavt. Ledninger, garn, potteplanter, duker og det meste får gjennomgå. Alt går i et forrykende tempo, før det like plutselig blir dønn stille, og lillepusen sover!
Vekker oss både 1o og 12 ganger om natten gjør han også, men det går jo ikke an å bli irritert på en søting som det her, som vekker oss bare for å si: "Purr, purr" og få litt kos.
Noe navn har han enda ikke fått, men det kommer nok snart, bare vi blir litt bedre kjent med han, så blir det gjerne et navn som passer personligheten.
Bildene kan jeg ikke ta æren for, de er det de forrige eierne som har tatt. Har ikke fått tatt noen ordentlige bilder av han selv enda.

19 comments:

Anonymous said...

Gratulerer med ny pus , så nydelig ! :)

Josefine (HB)

lise said...

Helt herlig, Irene!

lene said...

å helledussen han var fin.. helt nydelig, det var en skjønn til Purre..(det var ett navnforslag siden han sier purr purr )

sipusa said...

Så nydelig!
Bare husk å ta vare på, kjøpe mat fra dyrebutikken, kastrere så han blir sur og sånn;-D

Lykke til, er jo herlig å bli plaget en liten stund, de er små så kort:-)

Lille Rosin said...

Så skjønn... fikk for to dager siden en liten pus selv. Det er nummer fem i rekken av de som bor her i huset. Det er egentlig alt for mange allrede, men orket ikke tanken på skjebnen som ventet det lille nøstet.
Ha en fin helg.

syglad said...

Så nydelig den er, et sant sjarmetroll rett og slett :-)
Ha en flott dag til dere...

Merete said...

Så skjønn han er! Kattunger er bare supersøte!

Lena said...

Så nusselig da:) Ha en fin helg

Kicki said...

Åhhh, så søt han er!! Tenker det er liv i leiren nå ja. Skjørtet ble jo bare kjempeflott.

wigdis said...

For en nydelig liten pusegutt, langhåret og fin. Når jeg fikk den yngste katten min hadde jeg sett meg ut en langhåret først, men jeg fikk en som er så korthåret at det nesten ser ut som plysj. Kattene vet selv å velge eiere. Lykke til med sjarmtrollet.

Tonje said...

Ååååå skjønningen! Ble litt misunnelig nå. Er sikker på at Balthazar hadde likt å få en kattevenn. Kommer snart på besøk for å kose med pusen!

vivi said...

*smelt* Han var nudelig nusselig:)

Tove said...

Passet pusen til foreldrene mine en gang og våknet av at det var så tungt å puste.... Lå på rygg, og oppå brystkassen satt katten så fint og stirret meg dypt inn i øynene og maaaaaalte da jeg våknet... Man kan jo ikke annet enn smelte fullstendig! Men å bli vekket av en kald, våt snute i øret kombinert med maling er jo stas det og...

Gratulerer med ny "baby", før eller siden forteller han nok hva han heter og!

Pene Lene said...

Herregud så skjønn. Vi skal også snart ha katt (så snart svigerfar flytter ut). Gleder meg ikke noe mindre etter dette innlegget. Håper det er greit jeg setter deg på bloggelista mi. Du lager så mye fint, og har sånn en koselig blogg.

Farmors said...

Åååå, så nydelig, skulle ønske det var meg, men jeg har bestemt meg for at det ikke skal bli noen ny katt. (selvom jeg allikevel ønsker meg en)

Veronica said...

Utrolig søt pus!
Ser ut som en katt en ønsker å kose med hele dagen.

Kommer gjerne på ny strikkeklubb for å hilse på det nye medlemmet i familien... ;o)

randi K design said...

For et nydelig lite nøste!

Farmors said...

Hei på deg !
Du ble vinner av armbåndet i mitt lille jubileumslotteri! Send meg adressen din på gorill@abskilt.no
så kommer det i posten!

Strikkelines said...

Hællandussen så nydelig denne var.