Friday, March 13, 2009

Sokker og sokker
I år har jeg ikke meldt meg på noen alonger, jeg syns det var nok etter tre år på rad med et par sokker i måneden. På tide å strikke kun det man har lyst å strikke.
Men jaggu blir det strikket sokker likevel. I vinterferien ble det strikket to par. Et par i lilla Sisu, fra boken Favourite Socks. Mønsteret er enkelt, og går fort å strikke, selv om det er både fletter og hullmønster. Og som boken sier, dette blir nok en av favorittsokkene.
Neste par ut ble strikket i Noro sokkegarn. Sokkene ble fine de, men syns garnet var helt grusomt å strikke med, det tvinnet seg noe helt utrolig mye. Kan være det er noe jeg har misforstått totalt med det garnet, men jeg tror ikke jeg kommer til å bruke så mye mer av det (bare det ene nøste jeg har liggende igjen).

14 comments:

lise said...

Lekre sokker, begge parene.

Jeg har bare strikket et sjal av sokkegarnet til Noro, og det var greit, men da var jo pinnene mye tjukkere.

kamelia/ Jorun said...

Flotte sokker.
Kjenner meg litt igjen, skal liksom ikke strikke så mange sokker... men plutselig er det et nytt par på pinnene! Men de kommer altid godt med!
Ønsker deg en fin helg!

kamelia/ Jorun said...

Flotte sokker.
Kjenner meg litt igjen, skal liksom ikke strikke så mange sokker... men plutselig er det et nytt par på pinnene! Men de kommer altid godt med!
Ønsker deg en fin helg!

Juni said...

Flotte sokker!
Jeg har et par nøster med Noro sokkegarn liggende og har tenkt å strikke av det når jeg er ferdig med det prosjektet mitt med luer. Har gledet meg veldig til dette, men nå ble jeg litt i tvil.
Men det garnet har så nydelige farger at bare det er grunn god nok for meg - i allefall nå før jeg har begynt.

Anlen said...

Så flotte sokkar du strikkar! Det er morsomt med sokkar, og det vert nesten aldri for mange:) Dessuten er det jo veldig kjekt å kunne gje vekk eit par!

Kvicki said...

Se her ja, sokkerdronningen har fått fart på pinnene! Lekre sokker!!

Strikkelines said...

fine sokkemønster...du, den måle¨båndekatten var kjempefin...sku gjerne hatt en slik en:) å for en fin kjole du skal lage deg...spent på om du er kommet langt?.....ha en fin helg...stikker innom igjen jeg

Veronica said...

Spiller ingen rolle hvor enkle sokkene er å strikke for min del...

Begynte på et par sokker for snart 1 år siden, og har ikke en gang kommet ned til foten. Så jeg er mektig imponert over deg som fullfører to par sokker på så kort tid!

Begge parene så stilige ut, men ut fra beskrivelsen av garnet på de brune sokkene, kan jeg forstå at det ikke frister å bruke det mer.

Hege said...

Flotte sokker - begge parene!

eliz said...

Flotte sokker! Jeg har aldri strikket slike mønstrete sokker før, sikkert gøy, men ikke når garnet slår seg vrang da! Fin blogg, jeg har vært her inne før en gang. God helg!:)

Merete said...

Rålekre sokker! For en tålmodighet du må ha!

minon said...

Flotte sokker du har strikket. Spesielt godt likte jeg de øverste.

Ønsker deg og dine en flott påske!

Synnøve said...

Så lekre sokker i fine farger! Ønsker deg en fortsatt fin påske :-)

Pene Lene said...

Sokkene var jo et kunstverk! Har ennå ikke hatt motet til å prøve meg på sånne fine sokker, men jeg kjenner nå det står for tur. Det er vel sånn at du bare må gå med skjørt da - for å vise dem frem på en måte :)