Sunday, January 18, 2009

Pariiiiis!!Jeg har allerede rukket å reist på tur i det nye året. Tre venninner og jeg har startet en tradisjon, vi reiser på tur i januar for å få med oss salget i utvalgte storbyer. I fjor var vi i London, i år falt valget på Paris. Paris var en fantastisk flott by, men vi var alle enige om at salg og shopping var bedre i London. Så turen går nok mest sannsynlig tilbake der neste år. I alle fall, det ble mye trasking for å få med oss mest mulig butikker, men fredagskvelden hadde vi en expresssigthseeingtur. To timer i bil rundt omkring i Paris, hodet ut takluken og knipset og filmet, da fikk vi med oss det meste. Vi klarte nok ikke å opparbeide oss noe særlig kunnskap om alt vi såg, men noe fikk vi da med oss.

14 comments:

umulie said...

Den tradisjonen skal jeg si jeg liker godt! Flotte bilder!

Tutten said...

Så utrolig kjekt å reise på tur med veninner.En virkelig flott tradisjon.

Anne-Ruth said...

O la la, det var en kjapp sightseeing! Jeg var i Paris når jeg gikk på gym. Vi hadde en Pariskjent lærer med oss og var sightseeing til den store gullmedaljen! Paris er en av de storbyene jeg godt kunne tenke meg å besøke igjen!

lise said...

Jeg kommer nok ikke til å dra i fotsporene dine i år, selv om det sikkert ville være kjekt med en Paristur også. Du skal vel aldri en tur til to damer på tirsdag, vel? Ellers tror jeg jeg må få kontonummeret ditt igjen, for pc-en der det ligger ble ikke særlig frisk og er fortsatt hos datalegen.

Kjempesøtt sett under her også.

Fru. Fryd said...

Ååå så kjekt med utenlandstur. Men jeg er helt enig med deg London er er en bedre shopping by.

Flott jakke og fine luer du har strikket!!

HobbyMegHer said...

Sååå herlig med en slik tur! :0)
Nydelig nøstebarnstrikk har du også her.
Ha en fin uke!

Tove said...

Det er faktisk såpass lenge siden jeg var i Paris at bildebevis finnes kun på papir.... Men bildene dine var fine og bringer tilbake noen minner (som at selv om jeg synes et opplyst Eiffeltårn er fint, er det littegranne glorete når det begynner å blinke... *ler*)

Tre Kusiner said...

Hei Irene!

Eg blei utrulig inspirert av bloggen din igår. Hege Eikenes var innom med striketøyet i går kveld. Eg forstod det var du som hadde lært ho kunsten å strikke?? Du er jo tydeligvis ein mester med strikkepinnane:)

Kjekt å sjå prosjekta dine!

Klem Frøydis

Bente said...

Så gøy med jentetur! Og Paris da, så spennende!
Det ligger et par utmerkelser til deg i bloggen min. Ha en fin kveld!

Synnøve said...

Hei! For at vi alle skal kunne dele enda mer av vår strikkeglede har jeg opprettet en nettside, www.strikkeportalen.no, hvor du som blogger kan tipse andre om bloggpostene du legger ut. Du strikker jo så mye fint og jeg må takke for all inspirasjon! Jeg håper at mange vil bruke portalen slik at enda flere får glede av din blogg. Hilsen Synnøve

irenesol said...

Takk for hilsen i bloggen min, og ja, dagen ble feiret på utmerket måte. Paris er deilig! Høres ut som om dere hadde omtrent samme fokus på severdigheter som jeg pleier å ha når jeg er ute og reiser...

vivi said...

Heldiggris! Shopping er jo ekstra gøy i utlandet. Du kom vel ikke tomhendt hjem, tenker jeg, selv om dere fant mer i London i fjor ;-)

Håper dere har en kjempefin helg!

Klem

Hanne said...

så masse fint du strikka - den jakka var heilt nydelig - og alle sokkane dine har fått meg til å vurdere å strikke sokka (den sitte langt inne :-)

Takk for titten

Veronica said...

Tur til Paris frister absolutt, men for min del ville det ikke blitt mye shopping.

Sightseeing og museum er tingen for meg...

Ser ut som du fikk noen fine bilder ved å stikke hodet ut av vinduet. ;o) He he