Saturday, December 20, 2008

Julegaver


Jeg har laget noen julegaver i år, men bestemte meg tidlig for at i år ble det ikke mange. Har mer enn en gang, stresset som en gal de siste dagene før jul for å få ferdig alle gavene.. Men aldri mer. Så langt i år er alle julegavene handlet inn, pakket inn og levert ut til de som skal ha de. Juletreet er pyntet og pinnekjøttet er i hus. Så nå skal jeg nyte de siste dagene uten mas og tjas.
Her er et lite utvalg av gavene


6 comments:

Ruth@ said...

herlig med hjemme lagde jule gaver...
ønsker deg og dine en riktig god jul og deg et godt håndarbeidsår i 2009

Tove said...

Synes du har vært flink, jeg! Jeg har ikke laget en eneste julegave i år! Eller det er jo litt feil, siden jeg brukte noen heimelaga brente mandler til å kamuflere en gave med i går....

GOD JUL!

Anonymous said...

Hei - titter innom for å ønske deg ei riktig God Jul, og for å fortelle deg at hjemmelagde gaver er flott å få. Du har vært kjempeflink :-)

Kicki said...

Så produktiv du er!! Du kan jo bare notere bak øret med det samme at jeg ønsker meg sokker til bursdagen. Evt til Valentinsdagen siden den kommer først... Hmmm, ja for det blir vel for knapt å ønske det til jul?
Ha en strålende jul, snuppa!! Klem

Fru. Fryd said...

SÅ mye fine julegaver du har laget, og det høres skjønt ut å være "ferdig". Litt gjenstår, men det nærmer seg for min delogså:-)

Jeg tar utfordringene din med meg:-)

strikkedilla said...

Kjempefine gaver du har lagd. Skjerfet var nydelig. Ha en fortsatt god jul