Sunday, January 13, 2008

Bye Bye London

Ja, jippi, jeg har vert i London en tur. Hvorfor? Salg!! Shopping!! Ikke noe turistgreier denne gangen. Vi kikket vel på Themsen, men det var i Taxien på vei til flyplassen. Ikke en eneste pub var vi innom heller, så det sier vel seg selv hva vi brukte tiden på. Her er det som ble med meg hjem i kofferten:
En stor silkeskjorte fra DKNY med belte i livet og en silkekjole fra Ted Baker.


Enda en kjole, denne fra DKNY og en vest fra en butikk jeg ikke husker navnet på.

JOGGESKO!! Ja, jeg vet. Joggesko er ikke akkurat det jeg kjøper så ofte. Men det var virkelig noe jeg trengte. Så når man finner slike fiiine joggesko med blingbling på, er det litt ikke noe problem!
To par støvletter fant jeg også. Det ene paret er litt mykere i skinnet enn det andre.


Og når vi først snakker om sko, får vi ta med de to siste parene også. Overraskende nok var det mest flate sko denne gangen, men man trenger jo det også.Så mye dill og dall ble det ikke, men fikk med meg en klokke og noen hårklemmer!
Og her er det største varpet jeg gjorde. Denne kåpen har jeg siklet på i noen måneder før jeg reiste. Har sett på den mange ganger på Oasis, men når prislappen sier kr 1100, så vurderer jeg det bittelitt (av og til iallefall). En av de første butikkene vi var innom i London var Oasis, og der hang den og ventet på meg, til den nette sum av 25 pund.. behøvde ikke tenke lenge da! Og nei, det er ikke mer støvletter, de er de samme som på bildet over!
Og husets frøken måtte selvsagt få seg en reisegave også. Men disse pennene kan hun pynte neglene i en hel evighet. Det er en vanlig pensel til å lakke neglene med i den ene enden, og en syltynn pennetupp i den andre enden, til å dekorere på toppen av neglelakken. Hun fikk et par sko eller to hun også, men i skrivende stund er både hun og skoene ute av huset.

10 comments:

Strikkforbi said...

Så deilig med en kosetur! Utrolig tøffe greier du har kjøpt deg, heldiggrisen c",)

lises said...

Oi, oi, oi!

Kanskje ikke dumt å kjøpe klær på salg i London, du sparte jo inn en del bare på Oasisjakken.. Som forøvrig var utrolig flott.

Gleder meg til jeg skal reise. Jeg har Hyde Park, Big Ben og Themsen på programmet..

vivi said...

Så heldig du er! Bare lekre ting jo! Og helt i dine "farger" ;)
Jeg vil også shoppe utenfor Bergens grenser! *misunnelig*
Ha en flott søndag!

Kicki said...

Oj, du må jo MINST ha svart belte i shopping!! Så utrolig mye fint du har kjøpt deg. Vil til London å shoppe jeg også :-(

Merete said...

Der var det mye i Irenefarger! Ser ut som om du har kost deg! Jeg reiser til UK på fredag! Ha en fin uke!

Anonymous said...

Så utrolig mye flott da! Kåpen og pumaskoene er nok min favoritt! Åh så kjekt det må være å kunne dra slik og SHOPPE!!*drømme*

Fru. Fryd said...

Heldig gris... :-)Kos deg med de flotte klærne og alt det andre

Beyla said...

Jeg liker klessmaken din! Masse knallfint, falt pladask for bl.a den nye vesten din!

Anne-Ruth said...

Åh, skulle ønske det var meg!!! Herlig shoppingtur du har vært på!

Bjørg said...

Sukk... Eg og vil...