Monday, November 26, 2007

Strikkebursdag

Og tradisjonen tro, ble bursdagen feiret med strikkebursdag. God mat, og mange gode, kjekke strikkevenner på besøk er den beste oppskriften.

Takker alle for en super kveld, og ikke minst alt det fine jeg fikk. Ikke overraskende var de fleste veldig myke.

Av Vivi fikk jeg mønster og garn til Soul fra Kim Hargreaves. Luen er allerede pågebynt:


Av Kicki fikk jeg en hespe Evillagarn i mine egne helt spesielle regnbuefarger, og en pinne fra knitpicks :


Av Lises fikk jeg to nøster Fotrama Alpakka, disse også i regnbuefarger ala Irene, og en pakke julemarsipan som var heldig å være i livet lenge nok til å bli avbildet:Av Heidi Kim fikk jeg noe GRØNT! Garnet har hun spunnet og farget selv, men hva det består av, glemte jeg å få med meg. Men noe sier meg at det inneholder iallefall angora. Fargen får jeg ikke helt frem, men den er litt dypere enn på bildet:


Av Tittei og Kiwa fikk jeg fire nøster tynn Alpakka. To av de offwhite, og de to andre i akkurat passe sprelske farger. Meget mulig disse blir til luer:Av Merete fikk jeg et nøste Super Soxx som garantert blir omgjort til Jaywalkere. Mine gamle Jaywalkere er i daglig bruk og snart utslitt, så dette nøstet kom godt med. Fikk også med et nydelig bånd:

Av Dyveke fikk jeg to nøster Shakun, som inneholder ull og cashmere, nøstene er helt utrolig myke og deilige:Av Synne fikk jeg tre hesper med Misti fra Mirasol, og noe sier meg at disse også blir luer:
Tutten hadde desverre ikke mulighet til å komme, men hun hadde likevel laget de flotteste hjertene til meg. Sydd i hardangersøm. Gleder meg til å henge de opp til jul, og det jeg gleder meg enda mer til, er at hun skal lære meg det her en gang:

7 comments:

Kiwas hobbysider said...

Åh så mye fint du fikk!
veldig flotte og freshe farger! Skikkelig Irene!

Tusen takk for at jeg fikk komme. Det var som vanlig utrolig koselig!

Anne-Ruth said...

Så masse fint du fikk, og det fortjener du!

Jeg er helt enig i at Tutten må holde hardangersømskurs, gjerne til våren ;)

vivi said...

Masse flotte gaver! Tusen takk for at jeg fikk komme, det var kjempekoselig! Strikkebursdager er de beste, ikke sant? Snart har vi matchende luer:o)

Merete said...

Takk for en koselig fredagskveld! Soul blir lekker!

Tittei said...

Takk for en artig kveld. Strikkebursdager er de beste. Håper du greier å venne deg til alle de nye fargene. *klem*

Kicki said...

Tusen takk for meg også, jeg koste meg kjempemasse.

Klem

lises said...

Til tross for en viss blekhet: Utrolig mye flott garn! Og takk for meg også, kanskje jeg kommer igjen til våren en gang. :-p