Saturday, May 19, 2007

Mirasol-genserHar endelig komt i gang med genseren som har vert planlagt i mange måneder nå. Husker ikke helt når det var, men en gang for lenge siden var vi på strikketreff på butikken "To Damer" på Askøy, og kjøpte med meg hjem et nydelig alpakka-garn som heter Mirasol. Tanken var at Rebekka skulle få seg ny genser til vinteren.....men fant ikke noe mønster som passet til den type genser hun ville ha.

Men nå har vi funnet det, på garnstudio sine sider. Har tatt utgangspunkt i dette mønsteret, da jeg MÅ ha et mønster å følge, enn så lenge. Hun ville ikke ha det mønsteret som var på genseren, men en flette. Så da har vi tatt litt av flettemønsteret fra disse pulsvarmerene, også fra garnstudio sine sider. Så langt ser det veldig bra ut, prøver den på med jevne mellomrom, men den lages litt ekstra stor, da den mest sannsylig ikke blir brukt før til vinteren igjen.

Må bare tilføye at den beste investeringen jeg har gjort på lenge, er addi-pinner i 30 cm lengde, armene blir jo ferdig på et blunk når man slipper å bruke 5 pinner. Var litt knotete i begynnelsen, men det går radig når man først har fått dreisen på det. Så løp og kjøp!!!!!

3 comments:

lise said...

Dette ser jo kjempebra ut. Og hvor har du kjøpt kort addipinne....?

irenetur said...

Har sendt deg en PM Lise, men hvis dere søker på Addi 30 cm på ebay, så finnes det en del som selger korte pinner der. Anbefales!!!

kicki said...

Her har det skjedd mye!! Genseren ser ut til å bli kjempefin, Irene. Og det garnet er jo bare utrolig deilig.