Sunday, February 18, 2007

Nye sokker til nye støvlerNye støvler er komt i hus!!!!! Hadde før et par Ilse Jacobsen støvler, som var foret og vaaarme!! Men solgte disse og kjøpte heller disse Hunster-støvlene. Men steike, de var kalde i forhold til de gamle. Og hva gjør man da, strikker sokker som passer nedi. Mønsteret er fra garnstudio, finnes her I mønsteret er sokkene stripete, men det fant eg ut ble for kavete, rett og slett. Strikket i Karisma superwash.Sånn ble det med sokkene på, helt perfekt!!!

9 comments:

Marihøna said...

Kule støvler og flotte sokker :-)

kicki said...

Oh mai gådd for en tålmodighet du har, men de ble jo kjempefine da.

Embla said...

Så innmari kule gummistøvler! Jeg har helt dilla! Får aldri nok :-) Deilig med lange gode strømper i. De grønne sokkene ble også kjempeflotte. Så synd de ikke passer deg, men som du sier; det blir nok ikke noe problem å finne en ny eier.

Vivi said...

Så kule! Du er tålmodig som strikker så laaaaaaaange sokker:-)

Anonymous said...

åhhh godt å komme over din nettside. jeg fikk den opp da jeg søkte på dåpsgaver! og vips fikk jeg se en nydelig smekke. fela den var fin! så jeg hermer. men hvordan. jeg er totalt ubrukelig på strikking. forstår pinnenr 3, og det ser jo enkelt ut. men altså, her kommer mine spørsmål:
- hvor får jeg tak i garnet?
- hvor mange masker har du?
- hvordan i huleste skal jeg klare det med knappen???

klem kommende ivrig strikker :)

Felisi said...

Kule støvler, og strømpene passet jo perfekt oppi :o)

Mye annet fint i bloggen din også!

Merete said...

Flotte sokker Irene!

Tutten said...

Nydelige sokker til flotte støvler du har laget.Ha en fin helg

Vikingen said...

Embla said...
Så innmari kule gummistøvler! Jeg har helt dilla! Får aldri nok :-)
Jeg får heller ikke nok av høye, flotte, lekre gummistøvler. Regn har sine fordeler, da kommer det masse sexy støvler ut av skapene og ut i dammer og gater :-)